Известие

Collapse
No announcement yet.

Радиатор 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Радиатор 156

Колеги налага ми се смяна на воден радиатор на Алфа ромео 156 1.6(120-hp) . Та колеги някой от вас ,който е сменял радиатора би ли казал как може да се свали без да свалям бронята или няма да стане ?
    Алфа Ромео 156 1.6 (120 hp) Старата генерация

Първоначално публикувано от deznam Покажи съобщение
    Колеги налага ми се смяна на воден радиатор на Алфа ромео 156 1.6(120-hp) . Та колеги някой от вас ,който е сменял радиатора би ли казал как може да се свали без да свалям бронята или няма да стане ?
    Както и да го свалиш няма какво да объркаш, бронята не се сваля, почваш да разглобяваш и това е. Не е за висшисти
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

..

колеги искам да попитам дали има този вариянт да не се сваля бронята за да се смени радиатора (водния) ,някой казват че може,други казват че не може,нека някой който е пробвал и така и така,даде съвет как е най добре и най лесно,но ако все пак има вариянт да не се сваля бронята да сподели как точно

Comment

Ами колега смних го без да свалям бронята аз моя... махаш перките откачаш радиоатора от стойката към който е .. като го подхванеш ще разбереш не е толкова сложен ремонт..
        Алфа Ромео 156 1.6 (120 hp) Старата генерация

Comment

..

ясно значи става и без да я сваляш,просто четох из форума някой които бяха убедени че щом има и климатроник(климатик) са захванати един за друг и нямало начин да се свали,за това попитах,мерси колега

Comment

Working...
          X